MOL: ZILVERMEER VERWELKOMT 115.000STE BEZOEKER
9 augustus 2017
HASSELT: SNELHEIDSCONTROLE OP E313
10 augustus 2017

EP VAN COLDPLAY BESCHIKBAAR

 
Op 14 juli kwam hij al digitaal uit, maar vanaf vrijdag is Coldplay’s nieuwe EP ‘Kaleidoscope’ ook beschikbaar op CD en LP. De EP werd geproduced door Rik Simpson en Daniel Green, samen met Bill Rahko en bevat hun laatste single ‘Miracles (Someone Special)’, alsook het nummer ‘A L I E N S’ en een nieuwe live versie van ‘Something Just Like This’ met de Chainsmokers, die in april werd opgenomen in Tokio. De EP volgt ‘A Head Full Of Dreams’ op, waarvan meer dan 5 miljoen exemplaren over de toonbank gingen. De vier nieuwe nummers werden opgenomen in hun on-the-road studio tijdens de A Head Full Of Dreams Tour die eind vorige maand ook in Brussel passeerde en waar wereldwijd meer dan 4,6 miljoen tickets van verkocht werden.