NIEUW ALBUM VAN KESHA UITGELEKT
11 augustus 2017
25 TON KAMPEERMATERIAAL INGEZAMELD
12 augustus 2017

KRC GENK VERLIEST CLUBICOON JEF BAETEN

 
Met veel verdriet meldt KRC Genk het overlijden van Jef Baeten. Jef was reeds enkele jaren ziek en stierf vanmorgen op 83-jarige leeftijd in het bijzijn van familie. Met het afscheid van Jef verliest KRC Genk een clubicoon. Jef startte bij Thor Waterschei en was hierna tot 2013 samen met zijn echtgenote Annie materiaalmeester van KRC Genk. Hij maakte de hele clubgeschiedenis mee vanop de eerste rij. Méér dan 30 jaar kon KRC Genk rekenen op de toewijding, het harde werk én de grapjes van haar materiaalmeester Jef. Zijn leven stond in het teken van de club, en hierom zal hij voor altijd deel uitmaken van KRC Genk. De hele KRC Genk gemeenschap betuigt haar oprechte steun aan de familie en vrienden van Jef.