KATY PERRY TERUG BIJ OUDE LIEFDE
14 augustus 2017
KMI WAARSCHUWT VOOR HEVIG ONWEER
15 augustus 2017

TAYLOR SWIFT WINT RECHTSZAAK TEGEN DJ

 
Een Amerikaanse rechtbank heeft Taylor Swift maandag over de hele lijn gelijk gegeven in de zaak tegen David Mueller. De radiopresentator zou de popster in juni 2013, tijdens een fotosessie voor een concert, onder haar jurk bij de billen hebben gegrepen. De dj, die de feiten ontkende, werd twee dagen later ontslagen bij het radiostation waar hij werkte. Niet Swift, maar hij begon een rechtszaak en eiste drie miljoen dollar van Swift, die het verhaal volgens hem had verzonnen. De rechter oordeelde vorige vrijdag al dat de popster niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor zijn ontslag, omdat Mueller en zijn advocaat niet konden aantonen dat ze daar persoonlijk op uit was. Swift reageerde met een rechtszaak waarin ze Mueller alsnog aanklaagde voor aanranding, voor één symbolische dollar. Een achtkoppige jury gaf de popster maandag nu ook gelijk in die tegenvordering.