LOMMEL: TWEE MOTORRIJDERS KOMEN TEN VAL
28 augustus 2017
HECHTEL-EKSEL: WIE ZAG DIETER SMULDERS?
28 augustus 2017

ED SHEERAN IS ARTIST OF THE YEAR

Terwijl jij lag te slapen werden ze in Los Angeles weer uitgereikt: de MTV Video Music Awards! De grote winnaar van de avond is Ed Sheeran, hij werd verkozen tot beste artiest van het jaar. Naast Ed Sheeran wist Kendrick Lamar met zijn track Humble maar liefst zes awards binnen te halen.Zoals we van de VMA’s gewend zijn, gebeurde er ook weer een hele hoop opvallende dingen. Dat Katy Perry zichzelf niet al te serieus neemt wisten we al een tijdje, maar haar presentatie was op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk. In een astronautenpak kwam ze naar beneden en opende ze de awardshow. Samen met Nicki Minaj rockte ze de show met Swish Swish live.


De overgebleven chicks van Fifth Harmony gingen er vandoor met een award voor de track Down samen met Gucci Mane.
Pink is weer he-le-maal terug met haar track What About Us en trakteerde tijdens de VMA’s op een heerlijke medley van al haar hits.


Niet voor niks is Ed Sheeran artiest van het jaar geworden! Samen met Lil Uzi Vert speelde hij Shape Of You, en dat zorgde ervoor dat de hele zaal losging!
Arme Lorde had de griep te pakken! Dan kan je twee dingen doen: de boel afblazen of toch op het podium verschijnen. Als een echte ster koos ze voor het laatste, maar zingen zat er voor Lorde nog even niet in. Daarom kwam ze op het podium voor een drie minuten durende ongemakkelijke dansscène.


Afgelopen vrijdag dropte DNCE hun nieuwste single Do Ya Think I’m Sexy samen met oude rot Rod Stewart. En net als het origineel van Rod uit 1978 was ook het optreden van DNCE geheel in retrostijl.


Afgelopen vrijdag maakte Taylor Swift haar langverwachte comeback met Look What You Made Me Do. En tijdens de VMA’s ging de bijbehorende clip in première!
Niets kan Shawn Mendes meer stoppen! Met There’s Nothing Holdin’ Me Back liet hij duizenden mensen uit hun dak gaan en wist hij zelfs Ed Sheeran even stil te krijgen.
Dit jaar geen twerkende Miley op de VMA’s. Miley’s optreden verliep ‘normaal’.