HEUSDEN-ZOLDER: OPNIEUW WEGENWERKEN IN BOEKT
29 augustus 2017
HOUTHALEN-HELCHTEREN: AUTO BELANDT ONDER TRUCK OP E314
30 augustus 2017

BEYONCE LEVERT SOUNDTRACK VOOR CHANEL-FILMPJE

Het nummer ‘Runnin (Lose It All)’ van Beyoncé is ondertussen zo’n twee jaar oud, maar zal nu pas echt zijn weg vinden naar het grote publiek. Het fungeert namelijk als soundtrack van het campagnefilmpje voor de lancering van het parfum Gabrielle en zal dus binnenkort overal op tv te zien zijn.


Op de opzwepende tonen zien we Kristen Stwewart, de muze van ontwerper Karl Lagerfeld, zichzelf uit een soort van cocon bevrijden.Het mocht duidelijk wel wat geld kosten, moet creatief directeur Karl Lagerfeld gedacht hebben. Het gebeurt dan ook niet al te vaak dat Chanel een nieuw parfum uitbrengt.Het vorige, Chance, dateert alweer uit 2002. Het parfum ligt trouwens vanaf 1 september in de rekken.