KEMPEN: STERKE FIETSZOMER
31 augustus 2017
MOL: BOUW ZWEMBAD DEN UYT VAN START
1 september 2017

ANOUK EN DIMITRI VEGAS NU AL GETROUWD

Normaal zou het op 7 september gebeuren, maar Anouk Matton is stiekem nu al getrouwd met haar grote liefde Dimitri Vegas.Het was Anouk die met een opvallende foto het nieuws aankondigde op haar Instagram.


Anouk, DJ MATTN uit Leopoldsburg, poseerde in een opvallend sexy zachtroze met kant bezette trouwjurk, had een boeketje rozen vast en schreef daarbij: “klaar om officieel te trouwen”. Een uurtje later postte manlief Dimitri een foto waarop de uitwisseling van de ringen te zien was. Meteen werd ook duidelijk dat de trouwjurk van Anouk niet alleen erg diep uitgesneden is, maar ook voorzien is van een korte rok.


De plechtigheid op Ibiza gaat volgende week nog door als gepland.