ANOUK EN DIMITRI VEGAS NU AL GETROUWD
31 augustus 2017
ARTIESTEN LIEFDE VOOR MUZIEK 2018 BEKEND
2 september 2017

MOL: BOUW ZWEMBAD DEN UYT VAN START

De bouw van het nieuw zwembad Den Uyt in Mol is op 18 augustus officieel gestart met het omheinen van de werf. De grond- en afbraakwerken zijn op 21 augustus gestart. De zwemkuip komt op het niveau van het maaiveld, omdat het terrein kampt met een hoge grondwaterstand. Bovendien is de bouw van een bovengronds zwembad bouwtechnisch veel goedkoper.
Omdat het nieuw zwembadencomplex een deel van de parking van Den Uyt inneemt, werd een deel van de parkeerplaatsen opgeofferd. Dit verlies werd gecompenseerd door het creëren van extra parking op de grasstrook en door het inzetten van de parking aan de Rivierstraat.
Als het nieuwe zwembadencomplex in januari 2019 klaar is, wordt het bestaande overdekt zwembad afgebroken. Daarna kan de Vita Groep starten met de bouw van een fitnessruimte en een aangepaste hoofdingang voor het volledige complex.