BERINGEN: POLITIE TREKT RIJBEWIJZEN IN
5 september 2017
BERINGEN: GHEYS BOUWT TWEEDE CONTAINERTERMINAL
6 september 2017

STROMAE HEEFT NOG ALTIJD LAST VAN MEDICATIE

Paul Van Haver, alias Stromae, heeft nog altijd last van de medicatie die hij in 2015 nam tegen malaria. De zanger moest toen zijn tour door Afrika annuleren omwille van gezondheidsredenen. Hij was er erg aan toe, maar het speelt hem nog altijd parten. “Ik ben nog steeds gevoelig voor angstaanvallen,” zegt hij. “Ik kon die pillen niet verdragen en kreeg er hallucinaties van. Ik heb toen even gedacht dat ik gek werd, dat ik nooit meer van die krankzinnigheid verlost zou geraken. Er werd vastgesteld dat ik leidde aan een psychische aandoening, veroorzaakt door het medicament. Ik was bang dat ik mezelf iets zou aandoen, ik was mezelf niet meer.”