ZAYN DOET HET MET SIA
8 september 2017
STVV KOMT NIET VERDER DAN GELIJKSPEL OP DE BOSUIL
9 september 2017

GEEL-LAAKDAL-MEERHOUT: CERTIFICAAT INBRAAK VEILIG

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout start als eerste in Antwerpen met het certificaat ‘Inbraak Veilig’. Daarmee kan je laten zien dat je woning een goede basisbeveiliging heeft om inbrekers af te schrikken. Inspiratiebron was het Nederlandse ‘Politiekeurmerk Veilig Wonen’, dat met gemiddeld 50 procent minder kans op geslaagde inbraken een groot succes is.
Het certificaat kan je in vier stappen behalen. Als alle geadviseerde maatregelen goed zijn opgevolgd, ontvang je het certificaat ‘Inbraak Veilig’, dat tien jaar geldig blijft. Je krijgt een sticker en een plaatje dat je aan je gevel kan bevestigen. Dat kan ook de buren motiveren om hetzelfde te doen.