rolandduchatelet2
ROLAND DUCHÂTELET UIT BESTUUR STVV
10 september 2017
beyonceharvey2
BEYONCE DOET AAN LIEFDADIGHEID
11 september 2017

HORRORONTDEKKING IN THAIS HOTEL

hotelhorror2

Een koppel dat op vakantie was in het Thaise Pattaya was niet helemaal blij met het hotel dat ze geboekt had. Dat gebeurt vaker, maar de reden is niet zo alledaags. Het stel was niet tevreden met hun kamer omdat het er ontzettend stonk. Ze besloten daarom maar een klacht in te dienen. Helaas konden de lovebirds niet naar een andere kamer verhuizen en moesten ze dus verplicht in de stinkende ruimte blijven slapen.
De volgende dag kreeg de kamer een grondige schoonmaakbeurt. Toen werd meteen helemaal duidelijk waar de stank vandaan kwam. Na wat speurwerk werd er bloed gevonden onder het bed. Niet veel later werd een lijk tussen het matras en het bedframe aangetroffen. Het koppel heeft dus een hele nacht op een lijk geslapen!
Volgens Grazia ging het om een 28-jarige vrouw. Twee tieners van 14 en 17 zijn gearresteerd voor moord op de vrouw.