SINT-TRUIDEN: DRUGLIJN OPGEROLD
12 september 2017
TICKETVERKOOP WK IN RUSLAND VAN START
13 september 2017

HAND IN HAND TEN VOORDELE VAN SLACHTOFFERS

Verschillende sterren werken vanavond mee aan een benefietuitzending voor de slachtoffers van de orkanen Harvey en Irma. Onder meer Justin Bieber, Demi Lovato en Drake betreden het podium om zo geld op te halen voor goede doelen. Ook Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake, Travis Scott, Reese Whiterspoon, Jamie Foxx, Robert De Niro, Sofia Vergara, Billy Crystal, Blake Shelton, Al Pacino en Diddy hun opwachting tijdens de benefietavond. Sommige sterren zorgen voor een optreden, anderen nemen telefoontjes aan van mensen die willen doneren.
De benefietavond wordt uitgezonden via zeventien verschillende kanalen. Denk daarbij aan Facebook, Twitter, YouTube, HBO en MTV. De show belooft veel geld op te halen. Zo heeft computerfabrikant Dell aangegeven de eerste tien miljoen te verdubbelen en doet ook Facebook een donatie van vijf miljoen.