GEEL, LAAKDAL, MEERHOUT: VEILIG NAAR SCHOOL
19 september 2017
HEB JE DE TRUMP FLIPFLOPS AL?
20 september 2017

DETAILS DAVIS CUP-FINALE BEKEND

De Davis Cup-finale tussen België en Frankrijk zal plaatsvinden in het Pierre Mauroy-stadion in Rijsel. In het stadion is plaats voor 27.000 toeschouwers. De ontmoeting wordt afgewerkt met gesloten dak. Dat heeft de Franse tennisbond (FFT) dinsdag bekendgemaakt. De tenniswedstrijden staan van 24 tot 26 november op het programma.
Aangezien Rijsel vlakbij de Belgische grens ligt, mogen David Goffin en co. heel wat steun verwachten van de eigen fans. Het Belgische Davis Cup-team, met naast Goffin ook Steve Darcis, Ruben Bemelmans en Arthur Degreef, versloeg afgelopen weekend in Brussel Australië met 3-2 in de halve finales. Daardoor plaatste België zich voor de derde keer voor de finale (na 1904 en 2015). Twee jaar geleden gingen de Belgen in de eindstrijd in Flanders Expo in Gent met 3-1 onderuit tegen Groot-Brittannië.