BEYONCE PAKT UIT MET REMIX VAN ‘MI GENTE’
1 oktober 2017
P!NK HEEFT WEER EEN NIEUWE
6 oktober 2017

BERINGEN: VAKBONDSACTIE BIJ EURO SHOE GROUP

Aan de poort van de Euro Shoe Group in Beringen houden de vakbonden vandaag een actie. Er heerst al maanden wrevel en ongerustheid bij het personeel over hun toekomst. De directie heeft beslist om de keten AVANCE af te stoten waardoor er op termijn 40 winkels zullen dichtgaan in ons land. Die worden wel allemaal uitgebaat door franchisenemers, maar deze sluiting zal ook gevolgen hebben op het eigen personeelsbestand bij Euroshoe.
Het personeel kijkt ook met argusogen naar het proces om alle Shoe Discount-winkels om te vormen naar Bristol-winkels. Dit slorpt veel geld op en de vakbonden vragen zich af of de meerwaarde van deze omvorming écht deze investering zal terugverdienen.