MEEZINGEN LEVERT FIKSE BOETE OP
25 oktober 2017
MOL: OPNIEUW 90 PER UUR OP DE ZUIDERRING
26 oktober 2017

SAM SMITH PAKT UIT MET DOCU OVER ZIJN LEVEN

Sam Smith komt samen met Apple Music met een documentaire over zijn leven en werk als artiest. Volgens Variety wordt het resultaat op 3 november gelanceerd. Dat is dezelfde dag als de release van zijn nieuwe album ‘The Thrill Of It All’.
In de docu kijkt Sam terug op zijn eerste album ‘In The Lonely Hour’ en hoe het succes van die plaat zijn leven heeft veranderd. Verder laat hij verschillende optredens zien, doet hij interviews en laat hij je backstage meekijken.
De docu en het nieuwe album worden in Londen gelanceerd. Ergens op een geheime locatie, op een groot evenement. Niet iedereen zal welkom zijn, maar gelukkig kunnen liefhebbers live meekijken met een stream van Apple Music.