DAVID GUETTA & AFROJACK MAKEN SEXY TRACK
6 november 2017
ARENDONK: EERSTE PUBLIEKE LAADPAAL
7 november 2017

LADY GAGA IS BACK IN ACTION

Het was een harde dobber voor de fans: Lady Gaga moest haar Joanne World Tour, inclusief haar show op 1 oktober in het Sportpaleis, uitstellen vanwege chronische pijn door de spierziekte fibromyalgie. Maar is er is goed nieuws voor de mensen die een kaartje hadden. De zangers heeft afgelopen weekend aangekondigd haar wereldtournee te hernemen, nu het met haar gezondheid de goede kant opgaat.
Stafani Angelina, zoals de zangeres heet, liet op de sociale media enthousiast weten dat ze “terug in actie zijn”.
Volgens insiders is er trouwens nog meer heugelijk nieuws te melden: Lady GaGa zou zich deze zomer verloofd hebben met haar vriend Christian Carino, een succesvolle manager. De rijke man zou daarvoor eerst de toestemming van GaGa’s vader hebben gevraagd. Waar en wanneer het huwelijk plaatsvindt, is niet bekend.