ARENDONK: EERSTE PUBLIEKE LAADPAAL
7 november 2017
OSCAR AND THE WOLF OP WERCHTER BOUTIQUE
9 november 2017

BERINGEN: MODEL VEROORDEELD TOT VOORWAARDELIJKE CELSTRAF

Marisa Papen (25) uit Beringen is door het Antwerpse Hof van Beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en 600 euro boete wegens een winkeldiefstal van drie jaar geleden.
Toen hadden Papen en een vriend hun winkelkar in de IKEA van Wilrijk volgeladen met lampen, gordijnen, kaarsen, bestek, een wok, enz. Alles samen goed voor 679 euro. De vriend reed met de kar de kassa voorbij, terwijl het model enkel een pakje servetten afrekende. Een medewerker van IKEA hield de twee tegen. De winkeldiefstal bleek te kaderen in een weddenschap. Marisa en de vriend werden vorig jaar door de Correctionele Rechtbank veroordeeld. Papen ging in beroep en kreeg nu een gevangenisstraf met uitstel.
Marisa Papen heeft meer dan 600.000 volgers op Instagram en is bekend van haar stijlvolle naaktfoto’s.