BERINGEN: MODEL VEROORDEELD TOT VOORWAARDELIJKE CELSTRAF
9 november 2017
DE NIEUWE CLEAN BANDIT WORDT WINTERHIT
9 november 2017

OSCAR AND THE WOLF OP WERCHTER BOUTIQUE

Wercher Boutique heeft weer een nieuwe artiest bekendgemaakt. Oscar and the Wolf zal op zaterdag 16 juni optreden. Bruno Mars was de eerst act die bekendgemaakt werd.
Max Colombie van Oscar and the Wolf kijkt er alvast naar uit.
“Het gaat wel superleuk zijn, denk ik”, vertelde frontman Max Colombie enthousiast. “Ik vind het wel belangrijk om aanpassingen te doen aan de show voor de mensen die ons al in het Sportpaleis gezien hebben.”
Oscar and the Wolf bracht dit najaar hun tweede fullalbum uit: ’Infinity”. Eind oktober gaven ze al twee keer een uitverkocht concert in de Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van Werchter Boutique.