ED SHEERAN WERKT AAN NIEUW ALBUM
14 november 2017
DMM.COM BEVESTIGT OVERNAME STVV
15 november 2017

HASSELT: BETALEND PARKEREN UITGEBREID TIJDENS WINTERLAND

Zaterdag opent Winterland de deuren op het Hasseltse Kolonel Dusartplein. Tijdens de duur van het evenement zelf, dus van 18 november 2017 tot en met 7 januari 2018, breidt de stad tijdelijk het betalend parkeren in de hele betaalzone Dusart uit. Deze zone bestaat uit: Kolonel Dusartplein, Congostraat, Wijngaardstraat, Kapermolenstraat, Willekensmolenstraat, Sterrestraat, Arnold Maesstraat, Maastrichtersteenweg en de Koning Boudewijnlaan. Parkeren is er dan voor niet-bewoners betalend tussen 9 uur en middernacht; dit zowel op weekdagen, zaterdagen, zondagen als wettelijke feestdagen.
De aangekondigde veranderingen kunnen op weinig begrip rekenen bij de Hasselaren.