NEERPELT: NEDERLANDER DOOD TERUG GEVONDEN IN WONING
23 november 2017
LIER: LA ROCCA SLUIT DE DEUREN
27 november 2017

AMERIKAANSE VROUW KOOPT EEN PATAT VAN EEN IPHONE

Een Amerikaanse vrouw kwam zeer teleurgesteld thuis van een markt. Ze dacht een iPhone te hebben gekocht voor 100 dollar, maar toen ze haar aankoop uitpakte, bleek er iets heel anders in het doosje te zitten.
Bij het kraampje waar ze de ‘iPhone’ gekocht had, was zo’n beetje alles verkrijgbaar. Schoenen, kleren, horloges, laptops, telefoons. Noem het maar op. Alles ging weg voor bodemprijsjes, allemaal onder het mom van Black Friday (dat morgen plaatsvindt). Dat haar iPhone slechts 100 dollar kostte, vond ze dus niet zo gek.
Totdat ze thuis kwam en ze erachter kwam dat ze flink in de zeik was genomen. Toen ze het iPhone-doosje openmaakte, trof ze namelijk geen telefoon aan, maar elf aardappelen.