J BALVIN DOET HET MET ANITTA
28 november 2017
OP DIT PUNT IN JE RELATIE MAG JE SCHETEN LATEN
28 november 2017

NIEUWE PLATENWINKEL IN ANTWERPEN: WARRECORDS

Begin 2018 opent in Antwerpen een nieuwe platenwinkel. In het hart van de stad, aan de Sint-Katelijnevest, komt Warrecords. Het wordt een minimalistische winkel, zo omschrijft de shop zich in haar eigen persbericht. Je kan er terecht voor zowat alles wat elektronische muziek te bieden heeft, maar ook singeltjes, dj-gear en een uitgebreide frisdranken- en bierkaart.
Achter de nieuwe winkel zit Warre Geens, ervaren als mede-programmator en stagemanager voor Pukkelpop. Waarom hij zich aan een platenwinkel waagt? “Het begon allemaal na het vele reizen. “Of ik nu in China, Rusland, Oekraïne of Montenegro een record store bezocht, overal zag ik hetzelfde beeld. Houten bakken, oubollig, stoffig en propvol. Hoogtijd om record stores een nieuw imago toe te schrijven.”
Hoe hij dat gaat doen? “Hiervoor ga ik de samenwerking aan met ‘Studio Amber’. Deze jonge ondernemer plukt de laatste maanden de vruchten van haar creatief en doorzettend vermogen in de design-wereld. Met een minimalistische kijk, maken we samen het voormalige ‘Radio Star-pand’ eigenhandig tot een nieuw begrip in Antwerpen. We willen hiermee de liefhebbers van elektronische muziek een nieuwe thuis geven. Een community opbouwen!”
We zijn benieuwd!