NIEUWE PLATENWINKEL IN ANTWERPEN: WARRECORDS
28 november 2017
LOMMEL: BRAND OP CAMPING BLAUWE MEER
29 november 2017

OP DIT PUNT IN JE RELATIE MAG JE SCHETEN LATEN

Het blijft een moeilijke kwestie: wanneer mag je voor het eerst in de relatie een scheet laten? De website Mic zocht het uit en geeft ons het antwoord.
Bij het onderzoek werden stellen gevraagd op welk punt in de relatie ze het acceptabel vinden om een scheet te laten bij hun partner, zo meldt NSMBL. Wat blijkt? De meeste koppeltjes vinden het na minstens twee tot zes maanden kunnen. Zo’n 29 procent gaf dit antwoord. Een iets kleiner deel van de ondervraagden, 25,2 procent, doet het na zes tot twaalf maanden. Ruim 22 procent laat de boel na een paar weken al gaan en een kleine 10 procent pas na een jaar.
Verrassend genoeg is er slechts een héél klein percentage dat zegt ‘Ik ben menselijk en ik laat scheten wanneer dat nodig is’. Nog minder mensen zeggen altijd de kamer te verlaten voor een windje.
Conclusie van dit verhaal: houd je scheten de eerste maanden voor alle zekerheid maar even in. Probeer het na een half jaar een keer heel subtiel. Wordt daar goed op gereageerd? Dan moet je de boel vooral lekker laten luchten. Scheten laten doen we nou eenmaal allemaal, toch?