OUT NOW: DREAMER VAN AXWELL^INGROSSO
11 december 2017
ANTWERPEN: BUSSEN STOPPEN MET RIJDEN
12 december 2017

VLAANDEREN: CODE ORANJE

Het is volop aan het sneeuwen in Vlaanderen. Het KMI en het Agentschap voor Wegen en Verkeer raden aan om verplaatsingen na 8 uur uit te stellen. Er staat in het hele land al meer dan 1.000 km file.
In de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en in Brussel wordt tot 10 cm sneeuw verwacht. In West- en Oost-Vlaanderen wordt dit waarschijnlijk nog meer, aldus het KMI dat code oranje hanteert, een waarschuwing voor uitgebreide gladheid op de grond, vanaf 8 tot 21 uur.
In Henegouwen, het centrum en de Kempen kan de sneeuw tijdelijk overgaan in smeltende sneeuw of regen. Op het einde van de namiddag en vanavond verplaatst de sneeuwzone zich naar het oosten van het land, maar ze zwakt af, aldus het KMI.