MERTENS STOOT DOOR NAAR ACHTSTE FINALE
19 januari 2018
MERTENS ONTMOET DE NUMMER VIER VAN DE WERELD
21 januari 2018

ED SHEERAN IS VERLOOFD

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran heeft plannen om in het huwelijksbootje te stappen. Dat heeft hij zelf aangekondigd op Instagram. Eind vorig jaar vroeg hij zijn vriendin Cherry Seaborn ten huwelijk.
“Vlak voor het nieuwe jaar hebben we ons verloofd”, schreef de zanger bij een schattige foto op Instagram. “We zijn heel gelukkig en verliefd. En onze katten zijn ook tevreden.”
De Britse zanger had eerder al aangegeven dat hij klaar was voor de volgende stap in zijn relatie. Inmiddels woont hij ook al enige tijd samen met zijn 24-jarige vriendin Cherry Seaborn, een vroegere schoolvriendin op wie hij een oogje had.
Wanneer ze elkaar hun jawoord zullen geven, is voorlopig nog niet geweten.