MERTENS ONTMOET DE NUMMER VIER VAN DE WERELD
21 januari 2018
MERTENS IN DE HALVE FINALE
23 januari 2018

TICKETVERKOOP TOMORROWLAND OP GANG

In de twee weekends van 20 en 27 juli vindt opnieuw het dancefestival Tomorrowland plaats. Naar schatting 400.000 mensen uit alle windstreken zakken dan af naar het provinciaal domein De Schorre in Boom.
Sinds 9 januari konden festivalgangers zich registreren om toegang te hebben tot de ticketverkoop. Zaterdag omstreeks 17 uur startte de verkoop van ‘Global Journeys’, arrangementen met vlucht/trein/bus, verblijf in een hotel/hostel en toegang tot het festival in één pakket. Sommige formules voorzien ook een rondreis door België of Europa.
Er is ook al begonnen met de verkoop voor de buren van Tomorrowland.
De grote ticketvoorverkoop start volgende zaterdag, om 11 uur voor de Belgen, vanaf 17 uur wereldwijd. De reguliere wereldwijde verkoop start op 3 februari.