MERTENS IN DE HALVE FINALE
23 januari 2018
GEEN WINNAAR IN GENK
27 januari 2018

BRITNEY SPEARS OP 15/08 IN SPORTPALEIS

Op 15 augustus 2018 zal Britney Spears (36) het Antwerpse Sportpaleis inpakken. De ‘Princess of Pop’ zal er haar grootste hits presenteren in een wervelend optreden.
‘Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van de Las Vegas-shows die Britney Spears intussen al 250 keer opvoerde tussen 2013 en 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.
Britney brak in 1999 door met haar debuutsingle ‘…Baby One More Time’. Intussen heeft ze al negen albums uit, 42 singles en een handvol duetten – met onder anderen Rihanna, will.i.am en Giorgio Moroder. Tot op de dag van vandaag is ‘Oops – I Did it Again’ één van de snelst verkopende albums ooit.
Op 15 augustus brengt de zangeres ons land een bezoek met een optreden in het Antwerpse Sportpaleis. De voorverkoop start op vrijdag 26 januari om 10 uur via greenhousetalent.be.