EKSEL: MAN STERFT MIDDEN OP STRAAT
15 februari 2018
BERINGEN: VOLUIT NAAR DE VERKIEZINGEN
15 februari 2018

NIEUW IN DIEST: GARNIZOEN

De organisatie achter Pukkelpop zet zijn schouders onder een gloednieuw partyconcept: Garnizoen. Garnizoen gaat verder op het gedachtengoed van de legendarische warehouses uit Chicago en Detroit. Het event vindt plaats op de Citadelsite in Diest op zaterdag 21 april 2018. In 2 verschillende zalen kunnen fans van house en techno hun hart ophalen.
De zaal Warehouse op de Citadelsite sluit perfect aan bij techno en de sound van headliner Sam Paganini, Haeken (AKA De Sluwe Vos), Linear Straight, Joyhauser B2B Goldfox en Beanz. Op de tweede locatie is het al house wat de klok slaat en dit onder curatorschap van Mause.Events uit Diest. Engelse trots Dan Shake siert daar de line-up aangevuld met bekende Belgische dj’s Kiani & His Legion B2B Bjeor en Kong. De lokale helden van dienst zijn Stykz B2B S.Cense, Oblikato en Pandes.
Meer info en voorverkoop via www.garnizoen.be.