KENDRICK LAMAR OP PUKKELPOP
27 februari 2018
LOMMEL: AANKOOP VAN SUPERFLITSCAMERA
28 februari 2018

GIFTIGE SLANG IN BROODDOOS

Ben je rustig je brooddoos van je kind aan het vullen, zie je plots een dodelijke slang boven een boterham hangen. Het overkwam een moeder uit de Australische stad Adelaide.
De moeder was op haar gemakje de boterhammen van haar kind in het brooddoosje aan het stoppen en had toen niet door dat een bruine babyslang een verstopplekje in de doos had gevonden. Het beest had zich in een klein randje gewurmd en viel daardoor niet meteen op.
Toen de moeder de brooddoos helemaal had gevuld en ze ‘m aan haar kind wilde geven, ontdekte ze net op tijd de slang. Ze schrok zich natuurlijk dood en belde de hulpdiensten. Die vingen de slang, die overigens heel giftig is, en lieten ‘m kilometers verderop weer vrij.