LOMMEL: AANKOOP VAN SUPERFLITSCAMERA
28 februari 2018
OVERPELT: OPROEP AAN GETUIGEN
3 maart 2018

BALEN: PLAYMOBIL-FEEST

De vzw Connect to Smile organiseert het internationale Playmobil® Weekend. Op 3 en 4 maart 2018 is er weer volop Playmobil-plezier in Sporthal de Bleukens.
De 18 “diorama’s” die dit jaar te bewonderen zijn, zijn opnieuw van de hand van onze internationale Playmobil® bouwers. De mooiste bouwwerken of landschappen van Playmobil®in tal van verschillende thema’s zoals Middeleeuwen, Visserij, Geschiedenis, Fantasy, Country, Citylife en natuurlijk Super 4.
Verder zijn er heel wat stands met verkoop van Playmobil® en zal de kinderanimatie ook dit jaar niet ontbreken.
Mede door de steun van Playmobil®, de gemeente Balen, de Olmense Zoo en talrijke andere sponsors is er weer genoeg vertier voor een leuk dagje uit met de hele familie. Daarbij steunt de vzw met een deel van de opbrengst ook het goede doel, de Jeugdreuma Vereniging Nederland.