TESSENDERLO: LEK BIJ VYNOVA
28 maart 2018
LIL KLEINE OP GENK ON STAGE
30 maart 2018

DE EISEN VAN BEYONCE EN JAY-Z

Beyoncé en Jay-Z gaan binnenkort met het hele gezin op tournee. Ze zijn allebei veel luxe gewend en hebben een behoorlijke lijst met eisen waaraan moet worden voldaan als ze op tournee zijn. Ze hebben niet enkel hoge eisen voor zichzelf, ook voor de kinderen. Ze verklappen wat er allemaal op hun rider staat, de verlang- en eisenlijst van het koppel.

Er moeten twee met 18-karaats goud beklede wiegjes voor Rumi en Sir mee op tour. Er worden ook meerdere nanny’s ingehuurd voor de kinderen. Beyoncé en Jay-Z willen ook zes bodyguards en een aantal extra beveiligers bij elk hotel en concert.

Beyoncé wil dat het in haar kleedkamer precies 25 graden is. Er moeten geurkaarsen aanwezig zijn die naar rozen ruiken én er moet een chefkok zijn. Jay-Z wil altijd en overal koffers met Ace of Spades champagne hebben staan.

Ze zullen met hun tournee niet naar België komen, maar op dinsdag 19 en woensdag 20 juni treden ze wel op in Amsterdam.