PITBULL & JEBROER @ SUIKERROCK 2018
17 april 2018
JONAS DE ROECK GEEN COACH MEER BIJ STVV
20 april 2018

LUKA CRUYSBERGHS NIEUWE ZANGERES VAN HOOVERPHONIC

De 17-jarige Luka Cruysberghs uit Wijgmaal won met coach Alex Callier The Voice 2017. Diezelfde Alex heeft Luka binnen gehaald als kersverse zangeres van Hooverphonic.
Er is ook een nieuwe single: ‘Romantic’. Die is vandaag, woensdag 18 april, vanaf 16u00 overal verkrijgbaar. Hooverphonic trapt vanavond het eerste concert af in hun nieuwe formatie in de Islington Assembly Hall in Londen. Begin deze zomer, in juni, touren ze door de VS. Maar ook dichter bij huis kan je het live meemaken, ook al moet je even wachten. Op 14 december speelt Hooverphonic in Caserne Fonck, Luik en op 28 december in de Lotto Arena, Antwerpen. De ticketverkoop voor de show in de Lotto Arena start vrijdag 20 april om 10u00.