MOL: LICHAAM ERIC GEBOERS GEVONDEN
7 mei 2018
OVER 1 WEEK: EXTREMA OUTDOOR
11 mei 2018

ULTIMATE FESTIVAL CANCELT EVENT IN LOMMEL

Ultimate Festival cancelt het festival dat normaal op 25 en 26 mei zou plaatsvinden in Lommel.
Op Facebook lezen we het volgende:
“Hierbij moeten wij als organisatoren helaas mededelen dat we gedwongen zijn tot het cancellen van Ultimate Festival. Aangezien onze vergunning nog maar eens in een voorwaardelijke positie zit, en dit 2 weken voor aanvang van het event.
Deze beslissing is er dinsdag gekomen nadat een derde partij zich ten onrechte gericht heeft aan het stadsbestuur van Lommel. Wij hebben vanuit onze organisatie er het mogelijke aan gedaan om alles zo snel mogelijk af te handelen. In deze fase heeft dit alles tot gevolg dat alles versneld zou moeten worden (qua productie etc). Dit zou uitdraaien op zeer kostbare operatie. Aangezien we in het verleden al eens een voorval hebben gehad wat een zeer slepende en kostelijke onderneming was, hebben we besloten ermee te stoppen.
Alle tickets worden uiteraard 100% terugbetaald. Als u een online-ticket kocht wordt u eerstdaags per mail gecontacteerd. Al wie een fysiek ticket kocht kan dit terug gaan inruilen tegen hetzelfde bedrag in het verkooppunt waar u het ticket aankocht.
Hou onze pagina in het oog voor verdere info.

Wij excuseren ons voor het ongemak en wensen jullie alsnog een fijne festivalzomer.”