MEERHOUT: WERKEN N126 (KIEZEL)
30 juli 2018
MOL: COCA-COLA BIG AIR IN HET ZILVERMEER
3 augustus 2018

DESSEL: SANERINGSWERKEN OP N118 RETIE-GEEL

Vanaf midden augustus zal de N118 Retie-Geel volledig afgesloten worden ter hoogte van de Europalaan (vroegere bedrijfsingang van FBFC). Het afsluiten van de N118 is noodzakelijk voor het uitvoeren van nucleaire bodemsaneringswerken ten gevolge van de ontmanteling van FBFC in Dessel.

Tijdens de periode van 20 augustus tot 7 september zal de weg volledig afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. In deze fase wordt de omgeving van het kruispunt grondig aangepakt met een diepe werkput waardoor verkeer onmogelijk is. Een omleiding wordt voorzien via de Castelsebaan richting Mol-Achterbos en zo via N18 terug richting Dessel en Retie. Het zwaar verkeer (+3,5 ton) wordt omgeleid via E34 en N19. De omleiding voor de fietsers (van 20 augustus tot 31 augustus) loopt via het Prinsenpark.

In het laatste deel van de werken (van half september tot begin november) is er opnieuw beurtelings verkeer mogelijk met verkeerslichten.