HEUSDEN-ZOLDER: BRENG AFGEVALLEN FRUIT
5 augustus 2018
DESSEL: HET AFTELLEN IS BEGONNEN
7 augustus 2018

LEOPOLDSBURG: ASFALTWERKEN CENTRUM

Het wegdek van de N73 in het centrum van Leopoldsburg is in slechte staat. Daarom gaat het Agentschap Wegen en Verkeer het asfalt in het centrum en ter hoogte van Sint-Michiel deze maand verharden. Eerst wordt het oude wegdek afgefreesd, waarna een nieuwe onder- en toplaag asfalt wordt aangebracht.

Fase 1: vernieuwing N73 centrumstraten – ’s nachts
De Stationsstraat, Nicolaylaan, Koningsstraat, Jacoletstraat, Kolonel van Heesbekestraat en Bevrijdingsplein zijn volledig afgesloten van 6 augustus t.e.m. 13 augustus 2018 en dit van 20.00 tot 05.00 uur.

Fase 2: Schoolomgeving – overdag:
Van 20 augustus t.e.m. 23 augustus 2018 wordt er van 06.30 tot 16.00 uur gewerkt op de Diestersteenweg tussen de spooroverweg en het kruispunt Fernand Van Baelstraat. Er blijft één rijrichting open, het verkeer richting Heppen kan over één rijstrook blijven rijden. Het verkeer richting Leopoldsburg centrum wordt omgeleid.