COURTOIS KAN NAAR MADRID
8 augustus 2018
BAZART HEEFT NIEUWE SINGLE
10 augustus 2018

VAN ECHELPOEL TREEDT OP IN DESSEL

Op vrijdag 14 september 2018 treedt Van Echelpoel op in zijn thuishaven. De Cultuurraad en Jeugdraad van Dessel slaan de handen in elkaar om dit evenement waar te maken. Na het optreden van Van Echelpoel gaat het feest door met DJ Yves en DJ LDD.

Het optreden gaat door in JC Spin vanaf 22 uur. De deuren gaan open om 20 uur.

De prijs bedraagt 6 euro voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Voorverkoop kaarten te verkrijgen in administratief centrum “De Plaetse”, JC Spin en JG Scharnier.

Van Echelpoel is een Belgisch muziekduo bestaande uit de verzonnen personages Jef & Yves Van Echelpoel, zogezegd twee broers die afkomstig zijn uit respectievelijk Dessel en Mol. Ze zouden elkaar pas hebben leren kennen aan het sterfbed van hun moeder toen ze reeds volwassenen waren. De echte personen achter Van Echelpoel zijn Tijs Vanneste (uit Dessel) en Yves Gaillard. Het duo brak eind 2016, begin 2017 door met de hit “Ziet em duun”. Later volgde ook nog Waddistjom.