HOUTHALEN-HELCHTEREN: VLONDERPAD IS GERENOVEERD
23 augustus 2018
BERINGEN: OPENSTELLING E313
23 augustus 2018

PINK STOPT VOOR EEN KNUFFEL

Pink is gisteravond tijdens een concert in het Australische Brisbane even gestopt met zingen om een knuffel te geven. Ze deed dit bij het zien van een bord van de veertienjarige Leah Murphy. Daarop stond: “Mijn naam is Leah, ik ben veertien jaar. Ik heb vorige maand mijn prachtige moeder verloren. Ik wil heel graag een knuffel, alsjeblieft.”
Leah had samen met haar moeder kaartjes gekocht voor het concert, maar de moeder overleed helaas in juni.
Pink zag het bord en stopte met zingen en ging Leah een hartverwarmende knuffel geven. Daarna nam ze twee selfies met het meisje en gaf ze haar een handtekening op haar arm. Pink zei haar dat het allemaal goed zou komen.