DANCING QUEEN OP DE PARKING
3 september 2018
POLITIE WAARSCHUWT VOOR PHISHING VIA SMS
4 september 2018

SONGWRITER VAN ARSENAL OVERLIJDT NA ONGEVAL

Mario Vitalino Dos Santos (50) is gisteren overleden na een zwaar ongeval. Hij was een begenadigd muzikant en zanger. Mario was een belangrijke gastmuzikant. Zo hielp hij o.a. Saudade, een van de bekendste nummers van Arsenal, schrijven.
Daarnaast werkte hij al vele jaren als vrachtwagenchauffeur voor het Brugse kaasbedrijf Dupont Cheese. Ook maandag was hij met zijn truck op baan. Maar op de Brusselse buitenring ging het mis en remde hij te laat voor een file die ontstaan was door een eerder ongeval. Hij reed op zijn voorligger in. Volgens het parket overleed Mario door de impact.
Mario is afkomstig van Brazilië, maar woonde al lang in ons land. Hij woonde met zijn vriendin in Sint-Michiels.
Hendrik Willemyns en John Roan, de frontmannen van Arsenal, reageren geschrokken op het overlijden.