LOMMEL: WERKEN FIETSPAD BLAUWE KEI
5 september 2018
BERINGEN: JEUGDRAAD ZOEKT JOU
6 september 2018

MEERHOUT: TWEEDE STREEKPRODUCTENMARKT

Het grasplein achter het gemeentehuis van Meerhout wordt op zondag 9 september van 10 tot 17 uur omgetoverd tot een gezellige streekproductenmarkt met lekkers uit de regio. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar zullen dit jaar zeventien standhouders diverse producten aanbieden. Een greep uit het aanbod: streekbieren, vers fruit en groenten, zelf gemaakte confituur, koeken, brood, gebak, chocolade, kruiden, fairtrade producten, lamsvlees, ijsjes en allerlei verse producten van lokale boeren.

De streekproductenmarkt is een initiatief van de trekkersgroep FairTradeGemeente, in samenwerking met de werkgroep MOS en het gemeentebestuur van Meerhout. Zij willen hiermee de consumptie en de productie van duurzame producten uit eigen streek promoten en aantonen dat Meerhout de titel FairTradeGemeente waardig is. Tijdens de markt zijn enkele optredens gepland en er is een springkasteel voor de kleinsten. Op het gezellig openluchtterras kan je genieten van een fris streekbiertje en een lekkere hap met een streepje muziek.

De toegang is gratis.