BERINGEN: JEUGDRAAD ZOEKT JOU
6 september 2018
HOND MET KUNSTGEBIT
9 september 2018

HARDWELL STOPT ERMEE

Hardwell stopt met draaien. Top-dj Hardwell – wiens echte naam Robbert van de Corput is – laat via Facebook in een persoonlijk bericht weten dat het leven als dj hem te veel tijd kost om ‘een normaal persoon’ te zijn.

Hardwell besefte naar eigen zeggen de laatste tijd dat er ‘nog zoveel dingen zijn’ die hij wil delen met zijn familie en vrienden. ,,Zo veel wegen die ik graag zou willen verkennen, maar 24 uur per dag Hardwell zijn laat te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven om dat als een normaal persoon te doen. Het voelt als een achtbaan die niet meer stopt.”

Om die reden schrapt de 30-jarige dj/producer ‘voor onbepaalde tijd’ alle doelen, interviews, deadlines en releasedata uit zijn agenda. Hardwells laatste solo-optreden was gisteren op Ibiza.
Hardwell zal wel blijven musiceren.