MEERHOUT: VERKEERSDAG VOOR ZESDE LEERJAAR
13 september 2018
HOUTHALEN-HELCHTEREN: DIERENHAPPENING
13 september 2018

LOMMEL: RINGLAAN KRIJGT OVERKAPPING

Het kruispunt van de Ringlaan en Stationsstraat in Lommel wordt heringericht. Zo zal de Ringlaan onder de Stationsstraat doorlopen. Dit om files op de noord-zuidas te verminderen. Zo wordt er tegelijkertijd ruimte voor een stedelijk plein gecreëerd.

Om de Lommelaren goed te informeren, organiseren Wegen en Verkeer en de stad Lommel een infomarkt om het project en de plannen toe te lichten. De infomarkt vindt plaats op woensdag 26 september 2018 van 16 uur tot 20 uur in CC De Adelberg in Lommel. Dan worden ook alle stappen besproken.
Samen met deze eerste informatieronde wordt een klankbordgroep samengesteld met de vertegenwoordigers van de bedrijven en handelaars in de projectzone.
De voorbereidende werken, zoals leidingen nutsmaatschappijen, zullen ten vroegste midden 2019 kunnen starten.