BALEN: ZAND OP KRUISPUNTEN
12 september 2018
LOMMEL: RINGLAAN KRIJGT OVERKAPPING
13 september 2018

MEERHOUT: VERKEERSDAG VOOR ZESDE LEERJAAR

Ook dit jaar organiseren de gemeenten Geel, Laakdal en Meerhout in samenwerking met een aantal partners waaronder de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout een verkeersdag voor alle leerlingen van het zesde leerjaar uit de zone. Op dinsdag 18 september komen de kinderen samen aan sporthal den Aks in de Bevrijdingslaan in Meerhout voor een dag met allerlei verkeersworkshops. De themazin voor deze dag is: ‘Wie op weg is, is gezien!’

Tijdens de verkeersdag kunnen de leerlingen deelnemen aan verschillende workshops: verkeerswandeling, dode hoek, verkeersles, EHBO en Infrabel. Tijdens de workshop ‘verkeerswandeling’ kunnen de klassen punten verzamelen. De klas met de hoogste score haalt de wisselbeker binnen. De burgemeesters overhandigen deze op het einde van de dag.