LOMMEL: START JE ZAAK
14 september 2018
ROMERO REGALES OPNIEUW BIJ LOMMEL SK
14 september 2018

BALEN: EENRICHTING OP SOEF-GERHEIDE

Van maandag 17 tot en met dinsdag 25 september geldt er op Soef en Gerheide éénrichtingsverkeer in de richting van Wezel. Het verkeer vanuit Wezel moet via St.-Jozefslaan – Ringlaan – Keiheuvel – Nieuwendijk – Molenstraat – Europalaan. Op 10 dagen tijd wordt 7,2 km fietspad vernieuwd.

De werken kaderen in de jaarlijks terugkerende reeks van asfalteringen van straten in onze gemeente. Het fietspad Soef-Gerheide is hoognodig aan vernieuwing toe. Het fietscomfort ging er de laatste tijd erg op achteruit.

Om de werken voor de arbeiders veilig te laten verlopen, is er op Soef-Gerheide een snelheidsbeperking tot 50 km/u. De politie Balen-Dessel-Mol zal controles uitvoeren, zowel op snelheid als naar éénrichting. Het negeren van éénrichtingsverkeer is een zware verkeersovertreding!

https://www.balen.be/nieuwsdetail/3478/eenrichting-op-soef-gerheide-richting-wezel-door-vernieuwing-fietspad#