LEEUW KRUIPT IN BUSJE
21 september 2018
HOUTHALEN-HELCHTEREN: INFOAVOND OVER DEUGNIETEN
23 september 2018

DIEST: REPAIR CAFE OP 23 SEPTEMBER

In de kleine zaal van Cultuurcentrum Den Amer, Nijverheidslaan 24 in Diest, halen vrijwilligers hun reparatiekunsten op 23 september van 13u30 tot 17 uur opnieuw boven om jouw spullen een tweede leven te schenken. Onze handige repairders herstellen die dag immers spullen die stuk zijn. Dit gaat van fietsen, kleding, elektrische apparaten, naaimachines, kleine meubels, computers, servies tot speelgoed.

Los van het herstellen is iedereen vrijblijvend welkom om een kijkje te nemen. Dus laat iets herstellen, geniet van een hapje, koffie of een drankje of volg een workshop.

In de kijker:

• Naaimachines herstellen: Marina en Willy zijn weer terug van de partij, dus breng je kapotte naaimachines maar mee

• Fantasiejuwelen herstellen: Maryvonne komt allerlei juwelen (slotjes, pareltjes…) herstellen

• LETS Diest is aanwezig met een infostand

• Niet-herstelbaar elektronische voorwerpen, inktpatronen, kurkenstoppen, doppen van plastic flesjes en oude kledij (in degelijke staat) kan je deponeren in één van de boxen van vzw Martine Van Camp. Zo steun je hun werking.

Ter info:

Repair Café Diest is een initiatief van en krijgt de steun van de stad Diest, D’Oranje Giraffen, De Kringwinkel Hageland en CC Diest. Zij werken met plezier samen met andere partners en organisaties om van Diest een gastvrije, leuke, milieuvriendelijke, leefbare stad te maken.