HASSELT: OPNAMESTUDIO VILLA BASTA
28 september 2018
HAM: BUURTWERKER GEZOCHT
29 september 2018

LOMMEL: OPENING DECATHLON

Na Hasselt, Maasmechelen en Sint-Truiden mag ook Lommel zich verwachten aan een Decathlon-vestiging. Die opent 3 oktober zijn deuren op de Buitensingel. Het is voor de Franse sportketen de 32ste Belgische winkel. Decathlon blijft zijn sterke groei in België dus stevig voortzetten.

Focus op digitaal
Met een oppervlakte van 1.500 m² kiest Decathlon in Lommel opnieuw voor een kleinere winkel met een aanbod dat is afgestemd op de sporten die in de regio het meest beoefend worden, zoals jogging, fietsen, handbal, tennis en voetbal. “Wij willen sport toegankelijk maken voor iedereen. Nabijheid is zeer belangrijk. In deze regio ligt de dichtste Decathlon op meer dan 30 minuten rijden. Met de Decathlon in Lommel willen we sport dichter naar de mensen brengen”, aldus Wouter Gielen.

Het fysieke aanbod is met 20 tot 30 sporten onder één dak kleiner dan in de traditionele grote winkels met 85 sporten. Via digitale schermen in de winkel zal het volledige aanbod beschikbaar zijn. Bovendien zal de winkel een showroom zijn voor grotere en duurdere producten, zoals fitnesstoestellen en fietsen. Klanten kunnen deze komen uittesten en vervolgens in de winkel online bestellen en thuis laten leveren.

Decathlon Lommel: Buitensingel 13, Lommel