HOUTHALEN-HELCHTEREN: 50 KM/UUR OP DE KOOLMIJNLAAN
1 oktober 2018
ANITA DOTH HEEFT OPNIEUW BORSTKANKER
2 oktober 2018

LIMBURG: REINIGING CARPOOLPARKINGS

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal in de nachten van 5 op 6 en 12 op 13 oktober de carpoolparkings in Limburg reinigen. Om grondig en efficiënt te werk te kunnen gaan, geldt tijdens de reinigingswerken een parkeerverbod. Door de werken over 2 nachten te verspreiden, blijven telkens andere carpoolparkings beschikbaar als alternatief.

De reiniging gebeurt grotendeels met een grote borstelwagen. Om de parking efficiënt en doeltreffend te kunnen reinigen, is het belangrijk dat die volledig leeg is. Daarom worden deze reinigingswerken ook ter plaatse intensief aangekondigd. Twee weken op voorhand installeert het agentschap telkens een groot infobord aan de ingang, het parkeerverbod wordt enkele dagen op voorhand geplaatst, en 24u voor de start van de reiniging wordt opnieuw gewaarschuwd voor de afsluiting van de parking.

Tijdens de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 oktober reinigt het agentschap de carpoolparkings:

Diepenbeek
Heusden-Zolder
Lummen
Maasmechelen

Tijdens de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober zijn de volgende parkings aan de beurt:

Halen
Hasselt-Zuid
Houthalen
Paal (Beringen)
Tongeren