BALEN: VACATURE BIB
10 oktober 2018
BALEN: BURKINA ROCK
11 oktober 2018

HAM: INFOAVOND ZORGELOOS (VER)HUREN

Wil je een woning verhuren? Maar zie hier wat tegenop? Heb je een woning die is opgenomen in het leegstandsregister? Dan is het infomoment op dinsdag 16 oktober een echte must. Want het Sociaal Verhuurkantoor kan je ontzorgen en begeleiden.

Bovendien kan je via het Sociaal Verhuurkantoor premies krijgen als je je woning renoveert. Een huurwoning moet immers voldoen aan een aantal kwaliteitseisen: isolatie, dubbelglas, minimumoppervlakte, rookmelders,…

Het woonloket geeft je inzicht in de verplichte kwaliteitseisen. Het Sociaal Verhuurkantoor vertelt je meer over de beschikbare premies. Na afloop is er tijd voor vragen of kan je een afspraak maken bij het woonloket of het Sociaal Verhuurkantoor.

Dit infomoment vindt plaats op 16 oktober om 19.00 uur in dienstencentrum De Roerdomp in Ham.