VLAANDEREN: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING
13 oktober 2018
BERINGEN: VACATURE KINDERBEGELEIDER
14 oktober 2018

HAM+TESSENDERLO: TECHNIEK- EN WETENSCHAPSACADEMIE

Het gemeentebestuur van Tessenderlo, het gemeentebestuur van Ham, ondernemersclub OCTH en het bedrijf Melexis starten op 17 oktober met een Techniek- en Wetenschapsacademie (TWA) in cultuurhuis/De Griffel in Tessenderlo.

Hier kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar na school en tijdens schoolvakanties workshops rond STEM (science, technology, engineering en mathematics) volgen. Er ligt een speciale focus op nijverheid, computer en Lego Education Studio.

Bedoeling is om kinderen te laten kennismaken met de wereld van techniek in samenwerking met de scholen, de industrie en de bedrijven. Het gemeentebestuur werkt hiervoor samen met de UCLL, die hierin al ruime ervaring heeft.

Ben jij of wil jij geboeid worden door techniek en wetenschap? Schrijf je dan snel in voor onze naschoolse workshops!

Meer info: https://www.stem-academie.be/