LOMMEL: EINDE VAN DE VANVELTHOVEN-DYNASTIE
15 oktober 2018
HOUTHALEN-HELCHTEREN: ALAIN YZERMANS BLIJFT BURGEMEESTER
15 oktober 2018

RETIE/DESSEL: SAFE SEX PARTY SCHENKT AAN DE HEI

Net zoals de afgelopen twee jaar doneert vzw Safe Sex Party uit Retie ook dit jaar weer een deel van de opbrengsten aan woonhuis De Hei in Dessel. De voorbije jaren werd dit geld gebruikt om een bad en een schommel voor de bewoners aan te kopen.

De keuze voor woonhuis De Hei lag voor de hand, omdat de organisatie hier de voorbije jaren meermaals over de vloer kwam en steeds zeer gastvrij ontvangen werd. De 1000 euro die ze dit jaar aan De Hei schenken, zal gebruikt worden om de creatieve ruimte ‘De bezige B’hei’ in te richten. Deze creatieve ruimte zal door de bewoners twee dagen per week gebruikt worden. Één keer voor een textielavond en nog een keer om allerlei knutselwerken te maken uit hout.
Ook dit jaar kunnen ze weer een mooi bedrag aan deze organisatie schenken. Dit danken ze aan al de fuifgangers, de helpers en de sponsors.
Net zoals in 2018 zal er ook volgend jaar een nieuwe Safe Sex Party plaats vinden. Het wordt de 35e editie van de fuif. Dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan, want het wordt een grootse feesteditie. Dus houd alvast 13 april 2019 vrij in je agenda. Ook de 30-plussers die zich enkele edities geleden fantastisch amuseerden op het evenement zijn ze niet vergeten. Voor hen maken ze het extra speciaal!