HECHTEL-EKSEL: LAATSTE KERMIS
19 oktober 2018
HAM: PLAATSING 59 BLADKORVEN
20 oktober 2018

BERINGEN: RESULTATEN FLITSMARATHON

Woensdagochtend 18 oktober ging om 6 uur de tiende flitsmarathon van start. De federale en de lokale politie voerden gedurende 24 uur in het hele land snelheidscontroles uit op zowel de autosnelwegen als de secundaire wegen.

Binnen de politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo werd er op diverse locaties geflitst. Niet enkel straten die gemeld werden door burgers (Hasseltsesteenweg, Koolmijnlaan, Koerselsesteenweg) maar ook andere locaties (Heppensesteenweg en Engsbergseweg) werden opgenomen in de controleactie.

In totaal werden 3.659 bestuurders gecontroleerd. 105 bestuurders reden té snel en kunnen een boete in de brievenbus verwachten. De hoogste snelheid werd gemeten op de Koerselsesteenweg. Eén hardrijder reed er 146 km/uur waar 70 km/uur toegelaten is.