LOMMEL: SPORTKAMP TIJDENS HERFSTVAKANTIE
20 oktober 2018
HECHTEL-EKSEL: HULP GEZOCHT VOOR DORPSRESTAURANT
21 oktober 2018

BERINGEN: NOORDELIJKE WEGHELFT PAALSESTEENWEG

Morgenochtend, 22 oktober, schuift in Paal (Beringen) de werfzone op naar de noordelijke kant van de weg (kant carpoolparking). Het verkeer op de Paalsesteenweg kan tijdens deze fase steeds over één rijstrook in elke richting blijven rijden, aan de zuidkant van de weg.

De zijstraten aan de zuidkant (Buitingstraat en Zwanenbergstraat) zijn dan terug toegankelijk. Let wel: er geldt een ‘rechts in – rechts uit’ principe. Dat wil zeggen dat u de straat enkel kan inrijden als u vanuit Paal komt en enkel kan uitrijden richting Beringen.

De zijstraten aan de noordkant (Katermeerstraat, Industrieweg en Zwanenbergstraat) zullen dan afgesloten zijn van de Paalsesteenweg. Plaatselijk verkeer dat op de carpoolparking of bij een van de winkels of bedrijven in de afgesloten straten moet zijn, kan omrijden via de Beverlosesteenweg.

Fietsers bijven in beide richtingen de omleiding volgen aan de zuidkant van de Paalsesteenweg via de Oude Baan, Buitingstraat, Watermolenstraat, Oude Barrier en Mulderstraat.