BERINGEN: EEN WEEK UITSTEL VOOR PAALSESTEENWEG
22 oktober 2018
HECHTEL-EKSEL: DESKUNDIGE GEBOUWENBEHEER GEZOCHT
23 oktober 2018

FLORENCE + THE MACHINE OP WERCHTER 2019

Rock Werchter mist zijn start van de week niet en lost alweer een nieuwe headliner. Deze keer tovert Herman Schuermans niemand minder dan Florence + The Machine uit zijn hoed. De Britse band rond Florence Welch stond in 2015 nog voor een uitzinnige Werchter weide en ze mocht bijgevolg zelfs het festival afsluiten in 2016. Deze zomer verscheen de vierde studioplaat van Florence + The Machine, High As Hope, die ze in maart van 2019 ook al komt voorstellen in een nu al uitverkocht Sportpaleis. De band uit Groot-Brittanië is naast de eerder aangekondigde Mumford & Sons de tweede headliner voor zaterdag 29 juni. De bovenkant van het affiche van Rock Werchter krijgt stilaan vorm met namen als The Cure, P!nk, Muse, Mumford & Sons en nu dus ook Florence + The Machine. De organisatie belooft al gauw met meer nieuwe namen te komen!

Kaartjes gaan vanaf vrijdagochtend in verkoop en zullen met de aankondiging van nu al vijf headliners vlotjes de deur uit vliegen.